Vær gæst til din egen fest!

Det er fedt at holde fest og hygge sig sammen sine bedste venner, de sødeste kolleger eller den del af familien, man ikke har set i en evighed.

Det er alt det praktiske, der er knap så sjovt: at købe ind og pynte op før festen, holde styr på det hele undervejs og at rydde op og gøre rent bagefter.

Prøv at holde din næste fest hos os i stedet. Vi klarer alt det praktiske, så du i stedet kan gøre det, der i virkeligheden tæller:

At have en dejlig aften med dine gæster.

Book din GRATIS fest på Ibiza Beach Bar

Du booker ved at ringe på 33153305

eller ved at sende en mail til info@ibizabeachbar.dk

5 gode grunde til at holde din fest hos os:

Ibiza Beach Bar ligger bare et stenkast fra Kgs. Nytorv – centralt, let at finde og ideelt i forhold til både taxi og offentlig transport.

Glem alt om at pynte op, dekorere og få fadølsanlægget til at virke. Og drop tvivlsomme playlister på Youtube, afbrudt af reklamer.

Vi har hyggelige lokaler, festligt lys og møbler, der kan holde til festen. Og DJ’en kan sit kram!

Al begyndelse er svær – så lad være! Vi har holdt hundredvis af fester af stort set enhver type, du kan forestille dig, så vi har også styr på det uventede.

Vær ærlig – Så sjovt er det heller ikke at rydde op, vaske gulv, gøre rent og gå ned med flasker dagen derpå. Så lad os gøre det sure arbejde og slap af på sofaen i stedet.

Når du begynder at lægge alt det, det koster at holde fest, sammen, giver det sund fornuft at lade os stå for det i stedet. Vi har samlet en stribe supergode tilbud for at hjælpe dig i gang, og hvis du ønsker noget andet, finder vi også ud af det!

Vi bruger cookies her på siden. Når du fortsætter, accepterer du dét.